Endurance Fanatics Konsepti - kestävyysurheilun mahdollisuus

Kestävyysurheilun täytyy kehittyä yhteiskunnan muun kehityksen mukana. Kesätävyysurheilussa on valtavasti hyödyntämätöntä potentiaalia, joka on otettava käyttöön jotta voimme menestyä tulevaisuudessa ja palvella kestävyyslajien harrastajia. Olemme miettineet mikä tekee kestävyysurheilusta motivoivaa ja miten voimme hyödyntää löytämiämme asioita harjoitusympäristössämme. Mitkä asiat motivoivat nuoria ihmisiä, huippu-urheilijoita ja harrastajia? 

1. Sosiaalisuus käyttövoimana

- Yksilölajien urheilijat nauttivat ryhmäharjoittelusta siinä missä joukkueurheilijatkin. Sisätiloissa paikallaan pysyvillä laitteilla voimme tarjota ryhmäharjoittelua hyvin eritasioisille yksilöille motivoivalla tavalla. Riittävän suurissa kestävyysharjoitteluyksiköissä lajien välinen vuorovaikutus ja valmennuksen kehittyminen luovat loistavan pohjan henkilökohtaiselle kehittymiselle. 

2. Kykyjenetsintä

- Kun koululuokka käy salissa ja kokeilee lajeja, on luokalle helppo järjestää pieniä kilpailuja jotka kertovat yllättävän paljon nuorten lahjakkuudesta. Lahjakkuuksien löytäminen on helppoa, ja tapahtuu nopeasti ja hauskalla tavalla.

3. Suorituskyvyn seuranta, välitön palaute

- Laitteillamme testataan eri lajien huippu-urheilijoita ympäri maailman. Laitteet kertovat meile hyvin tarkasti yksilöiden suorituskyvyn kehittymisestä. Voimme testata urheilijoita hyvinkin sivistyneesti ja jokainen harjoitus on tarpeen vaatiessa kontrolliharjoitus.

4. Nykyaikainen tietotekniikka

- Voimme hyödyntää nykyaikaisia tietokoneohjelmia jotka on tehty antamaan lisäarvoa ja lisäpalautetta urheilijoille. Urheilijat saavat palautetta paitsi fyysisen suorituskyvyn kehittymisestä, myös lajitekniikan kehityksestä, jokaisessa harjoituksessa, joka päivä.

5. Kilpailu ja tietotekniikka

- Voimme kilpailla ihan aidosti ja oikeasti lukemattomilla eri tavoilla. On mahdollista simuloida useita ratapyöräilylajeja yhteen kytketyillä Wattbikeilla ja Power Cycling ohelmistolla. Soutu- ja hiihtokilpailuja tai monilajikilpailuja on erittäin helppo järjestää ja näytöt ovat niin visuaalisia että kilpailut ovat myös todellisia yleisölajeja.  Urheilijoille kilpailut ja kilpailuhenkiset harjoitukset toimivat motivoivina ja äärimmäisen kovina harjoituksina. 

6. Tieto lisää tarkkuutta

- Kilpailu huipulla on kovaa. Kun harjoittelet Endurance Fanatics konseptiin hyväksytyillä laitteilla, tiedät mikä on oma tasosi. Kehitys lisää motivaatiota. Harrastajien tilanne on sama, kehitys motivoi kehittymään edelleen!

7. Riittävän suuret yksiköt mahdollistavat asiantuntevan valmennuksen, huipulle asti! 

- Mikäli keskuksessa käy riittävästi asiakkaita on sillä ihan oikeasti mahdollisuus palkata valmentajia keskuksiin töihin valmentajiksi. Talvi on suomalaisen kesäkestävyysurheilun yllättävä mahdollisuus!

 

Wattbike reenit 2017 kevät.

Julkaistu: 9.1.2017
Endurance Fanatics Wattbike yhteisharjoittelu 2017, Keskiviikko ja Perjantai klo 18:00 (Huomioi muuttunut treeniaika!) Ke 4.1   Kestävyys 1. 10min ZR-Z1 / 3x10min Z3 pal.3min / 20min ZR Pe 6.1  ...

Soutuspinning

Julkaistu: 28.9.2015
Vuoksen Soutajien ohjaamat soutuspinning tunnit talvikaudella 2017-2018: Tiistai klo 18.30- 19.30 (alkaen 5.9.2017) Sunnuntai klo 19.00- 20.00 (alkaen 10.9.2017) Tunnit ovat kaikille avoimia!...

Wattbike treenit

Julkaistu: 1.4.2015
Wattbike treenejä vedetään talvikaudella 2015 - 2016 EF-salilla maanantaisin ja torstaisin klo 18:00. Vetäjinä toimivat pyöräilyn harrastajat. Mukaan pääsevät salijäsenet, tai jäsenten kaverit...