Liity jäseneksi

Salin käyttö:

Salia saa käyttää ainoastaan harjoitteluun. Saliin saa viedä ystäviään kokeilemaan salia, yhden kerran veloituksetta ja sen jälkeen hintaan 5€/ kerta / kaveri.  Muutoin ei saa päästää ketään, jolla ei tiedä olevan salin käyttöoikeutta. Lukot toimivat salin käyttäjien GSM-puhelimilla, joiden numerot on ohjelmoitu salin lukkojärjestelmään salisopimuksen hyväksynnän yhteydessä. Ulko- ja välioven lukon numero on 0405756617 (soitto avaa 20 sek. ajaksi) ja salin oven numero on 0405756627. (soitto avaa 5 sek ajaksi). Jäsenyys oikeuttaa käymään myös Vuoksen Soutajien sisäsoutuharjoituksissa.

Hinnat

Kuukausimaksu 35€

Salin kuukausijäsenet saavat itselleen salin lukkojen puhelinnumerot ja pääsevät sisään soittamalla lukkoihin ja jäsenyys laskutetaan tai suoraveloitetaan kuukausittain. 

Kertakäynti 5€

Salilla ei ole henkilökuntaa, joten sisäänpääsy tapahtuu pääasiassa jonkun kaverin kanssa tai sitten yläkerran Finnrowingin toimiston kautta. Yhteistreenejä varten tunnin ohjaaja tai vastaava avaa ovet jolloin puhelinta ei tarvitse käyttää.

Laskutus:

Laskutamme salin käytöstä tämän sopimuksen mukaan kuukausittain 35 €, tai vuosittain 350 €, kunnes jäsen ilmoittaa katkaisevansa salin käytön. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mutta ilmoitamme hinnanmuutoksista aina etukäteen, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus purkaa sopimus.

Salin siistinä pysyminen:

Salin viihtyisyys on meidän kaikkien viihtyisyyttä. Anna laitteiden olla niillä paikoillaan, joilla ne ovat tai palauta ne paikoilleen harjoituksesi jälkeen. Mikäli huomaat puutteita laitteissa, puku – tai WC –tiloissa toivomme Teidän ottavan yhteyttä meihin, jotta voimme korjata asian. Pukukaappien avaimet tulee pitää mukanaan ainoastaan salissa oloajan, niitä EI SAA säilyttää itsellään.

Emme vastaa mistään salissa tapahtuneesta onnettomuudesta, saadusta vammasta tai sairaudesta. Jokainen harjoittelee soutusalissa omalla vastuullaan.

Liittyminen jäseneksi:

Voit liittyä salijäseneksi täyttämällä alapuolella olevan lomakkeen tai maksamalla jäsenmaksun Finnrowing Oy:n verkkokaupassa.